Vertrouwenspersoon

Wyba staat als vereniging midden in de samenleving. Een samenleving waarin respect en sportiviteit centraal staan. Presteren op topniveau en in de breedte. Prestaties mogen echter nooit ten koste van een ander gaan. Ieder lid van de vereniging, ouders en kinderen verdienen een positieve houding. 

Ook respect voor lichamelijke en geestelijke integriteit is een norm die we als Wyba heel helder bovenaan hebben staan. 

Maar we zijn tegelijkertijd een ook vereniging waar gewone mensen komen, lid zijn en sporten. Een afspiegeling van de samenleving. En daarin gebeuren dingen die niet altijd binnen de norm zijn. Wyba biedt iedereen die betrokken is bij de vereniging de mogelijkheid om hier - in vertrouwen - met iemand over te kunnen praten: de vertrouwenspersoon. Deze persoon is te allen tijde beschikbaar om contact mee op te nemen wanneer er iets gebeurt, wanneer je dingen ziet, waarvan je denkt: he, dit vind ik niet normaal.

De vertrouwenspersoon handelt altijd in belang van degene die iets wil bespreken en handelt altijd in maximale discretie. De vertrouwenspersoon is volledig onafhankelijk en heeft geen inhoudelijke verantwoording af te leggen aan wie dan ook. In deze bijlage staan het reglement voor de vertrouwenspersoon.

Vertrouwenspersonen voor Wyba zijn:

  • Peter Theloesen. Hij is bereikbaar (app, telefonisch) op 06 57077523 en op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Annet van Zon. Zij is bereikbaar (app, telefonisch) op 06 10938916 en op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.